Δωρεάν καταχωρήσεις

Γρήγορη μετάβαση

Τύποι Ακινήτων
Ακίνητα Κύριων Πόλεων
Κατάλογοι επαγγελματιών
Κατάλογοι υπηρεσιών

Δωρεάν καταχωρήσεις


Το ακίνητο σας... εδώ! Και...
Δεν πρόκειται να παραλειφθεί από κανέναν επισκέπτη

Καταχώρηση αγγελιών από ιδιώτες

Καταχώρηση αγγελίας προς πώληση ή ενοικίαση
Η αγγελία και το φωτογραφικό υλικό που συνάπτεται πρέπει να αφορά αποκλειστικά ακίνητο. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να τη διαγράψετε.

Ζητήσεις

Καταχώρηση ζήτησης
Αν δεν βρίσκεται το ακίνητο της προτίμησης σας, μπορείτε να δημοσιεύσετε τη ζήτηση σας ή να την απευθύνετε αποκλειστικά προς τα μέλη της praxisakiniton
Η αποκλειστική ζήτηση προς τα μέλη της praxisakiniton δεν σας δεσμεύει.
Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διαγράψετε κάθε σας ζήτηση.

Ανάθεση ακινήτου

Αίτηση ανάθεσης ακινήτου σε Μεσίτες
Όλα τα μεσιτικά γραφεία και επαγγελματίες μέλη της praxisakiniton θα έχουν άμεσα πρόσβαση στο αίτημα και τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουν μαζί σας. Η αίτηση ανάθεσης εκδηλώνει μόνο το ενδιαφέρον σας για συνεργασία με κάποια από τα μέλη της praxisakiniton, χωρίς καμία δέσμευση. Οποιαδήποτε στιγμή, είτε συνεργαστείτε είτε όχι με κάποιον επαγγελματία, μπορείτε να την διαγράψετε.

Καταχώρηση αγγελιών από επαγγελματίες

Δωρεάν εγγραφή επαγγελματιών
Εφόσον η επαγγελματική σας δραστηριότητα ή τα ενδιαφέροντά σας σχετίζονται με τον κλάδο των ακινήτων γενικά, μπορείτε να εγγραφείτε σαν μέλη της "PRAXISakiniton". Η εγγραφή σας γίνεται χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση και σας δίνει τη δυνατότητα δωρεάν να δημοσιεύετε, διαγράφετε και επεξεργάζεστε απεριόριστο αριθμό αγγελιών.


Το ακίνητο σας... εδώ! Και...
Δεν πρόκειται να παραλειφθεί από κανέναν επισκέπτη

Υπολογιστές για το σπίτι και το γραφείο. Κατασκευή σετ όλων των ειδών
Στη βάση όλων βρίσκονται οι διαπιστωμένες αρχές. Εσείς προτείνετε μια αγγελία σε εκατομμύρια ανθρώπους. Ελπίζετε μεταξύ τους να ενδιαφερθεί ένα μέρος, μεγάλο ή μικρό. Επικεντρωθείτε σε αυτό το μέρος και προσπαθήστε να τους αγγίξετε. Εάν διαφημίζετε σουτιέν, οι άνδρες δεν σας ενδιαφέρουν. Εάν διαφημίζετε πούρα, δεν έχει όφελος από μη καπνιστές. Οι ξυριστικές μηχανές δεν προσελκύουν τις γυναίκες, ενώ οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται από ρουζ.
Μη νομίζετε ότι αυτά τα εκατομμύρια θα διαβάσουν την αγγελία σας, για να καταλάβουν αν το προϊόν σας τους ενδιαφέρει. Θα χρειαστούν μόνο μια ματιά για να αποφασίσουν από την επικεφαλίδας ή από την απεικόνισης. Απευθυνθείτε μόνο στους ανθρώπους για τους οποίους είναι προορισμένο το διαφημιστικό σας μήνυμα.

Cl.Hopkins, "Scientific Advertising"

οικοδομικές άδειες, εξοικονομώ, μελέτη, επίβλεψη, μηχανικοί, τεχνικό γραφείο,  Θεσσαλονίκη

Αγγελίες ακινήτων προς πώληση & ενοικίαση.
Αγοραπωλήσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων, διαμερισμάτων, μεζονέτων στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα.
Δωρεάν καταχώρηση αγγελίες και φωτοαγγελίες ακινήτων. Δωρεάν εγγραφή για επαγγελματίες
PRAXISakiniton - Ακίνητα στην Ελλάδα. Real Estate in Greece. © G.Skoutas • 0030 6971 699 270 • geodi.net
Όροι χρήσης & cookies.
Κατάλαβα